MALO CRNIĆE

23°C
subjektivni osećaj 23°C
Mestimično oblačno

danas:
25°C / 14°C
sutra četvrtak petak
28° / 14° 28° / 14° 29° / 15°


Data powered by

 
Email
Email za mesne kancelarije i sluzbenike

Email za službenike i mesne kacelarije

Građevinska dozvola
OBRAZAC ZAHTEVA ZA DOBIJANJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE

OBRAZAC ZAHTEVA ZA DOBIJANJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE

U utorak 23. Septembra 2014. godine održana je javna rasprava nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade Opštine Malo Crniće za period od 2015-2019. godine koji finansira Ministarstvo omladine i sporta a sprovodi opština Malo Crniće. Rukovodilac projekta Jelica Mrdak otvorila je javnu prezentaciju a prisutnima se nakon toga obratio Dragan Mitić, predsednik Opštine.

Javnoj raspravi su prisustvovali predsednica Skupštine opštine Goranka Stević, zamenik predsednika opštine Goran Dačić, IMG_0574pomoćnik predsednika opštine Toplica Đorđević, direktor Doma zdravlja doktor Emad Esleem drugiIMG_0572 predstavnici javnih službi i mladi sa teritorije opštine Malo Crniće.
Javnu prezentaciju održala je koordinatorka Kancelarije Milica Peurača i prezentovala je osam prioritetnih oblasti za mlade koje obuhvataju: 1. Smanjenje broja nezaposlenih mladih 2.Unapređenje formalnog i neformalnog obrazovanja 3.Informisanje mladih 4. Unapređenje slobodnog vremena mladih 5. Unapređenje kapaciteta rada lokalne kancelarije za mlade i razvijanje svesti o neophodnosti participacije mladih u donošenju odluka 6. Unapređenje zdravlja mladih i razvoj zdravih stilova života 7. Promocija aktivizma i volonterizma kod mladih 8. Razvoj ekološke svesti kod mladih
IMG_0577Lokalni akcioni plan zasniva se na principima: uključenosti, demokratičnosti i otvorenosti, na dogovoru svih zainteresovanih strana, prepoznaje i podstiče dalji razvoj sposobnosti mladih, posmatra mlade kao potencijal, dokument je čitave opštine i zainteresovanih strana i dugoročan je nije vezan samo za mandat jedne političke koalicije na lokalnim nivou.
Nakon pitanja i kraće diskusije prihvaćena je predložena verzija LAP-a za mlade koji će sa pristiglim sugestijama biti upućen na usvajanje na narednoj sednici opštinskog veća, koje će uputiti ovaj dokument na skupštinsko usvajanje.

Comments are closed.

Izaberite pismo
Informator o radu
 informator o radu opstine Malo Crnice

Informator ažuriran 11.7.2014

Organizaciona shema

KZM na twiteru

KZM

Kancelarija za mlade opštine Malo Crniće

regionalna razvojna agencija

Regionalna razvojna agencija Braničevo Podunavlje

Slobodno vreme
Continental turs Kula