43. ФЕДРАС ******************************** 14.10 у 20 сати „ПОЗОРИШТЕ У ПАЛАНЦИ“, аутор: Радослав Златан Дорић, режија Дејан Цицмиловић,- А.П. „Бранислав Нушић“ Мало Црниће ************************************** 15.10. у 20 сати „ ЗЛА ЖЕНА“ – аутор: Јован Стерија Поповић, режија Живорад Ђоковић- Драмски студио КУД „Вук Караџић“ Треботин, Жабари, Мала Врбница. ********************************* 16.10. у 19:30 сати „ЖИВОТ БЕЗ ХОЛЕСТЕРОЛА“- аутор: Вилијам Климачер, редитељ Јармола Кербоцова- Дом КУЛТУРЕ ПАДИНА ******************************* 17.10. у 20 сати „ГОСПОЂА МИНИСТАРКА“- аутор: Бранислав НУшић, режија Миодраг Мага Милановић - Дрмно –Стари Костолац, (копродукција). ******************************* 18.10. у 20 сати „БУБА У УХУ“ – аутор: Жорж Фејдо, режија Иван Исаиловић -А.П „Александар Јоковић“- Љубовија ********************************* 19.10. у 20 сати МИРАНДОЛИНА“- Карло Голдони, режија Дејан Цицмиловић, КУД „Крушчић“ –Драмски студио Луча из Крушчића. *********************************** 20.10. у 19:30 сати „РУПА“ – аутор: Александар Обрадовић, режија Саша Б. Латиновић КУД „Бранко Радичевић“ Драмски студио, Божевац ********************************* 21.10. у 19:30 „НЕ ИГРАЈ НА ЕНГЛЕЗЕ“- аутор, Владимир Ђурђевић, редитељ, Бора Ненић- Баг театар“ – Бољевци. ********************************** У 21:00 „ПРАЋКА“- аутор: Николај Кољада, режија Тома Митровиић Дом културе „Влада Марјановић“ Старо село. ******************************* 22.10. У 20 сати Фестивал затвара професионална позоришна представа“ Сокин и Босина“, режија Југ Радивојевић ******************************** ДОБРОДОШЛИ ******************************** УЛАЗ ЈЕ БЕСПЛАТАН *********************************
Email
Email za mesne kancelarije i sluzbenike

Email za mesne kancelarije i sluzbenike

Vreme je za odmor
Tunis letovanje 2014
KZM

Kancelarija za mlade opstine Malo Crniće

регионална развојна агенција

Регионална развојна агенција Браничево Подунавље

Општинско веће Мало Црниће одржало је, 10. марта, двадесет и прву седницу на којој су разматрана питања од значаја за живот грађана на подручју општине Мало Црниће. Поред разматрања извештаја о реализацији годишњег програма коришћења средства за унапређење безбедности саобраћаја на територији општине Мало Црниће за прошлу годину, утврђен је предлог Оперативног плана за одбрану од поплава за воде друтог реда за 2014. и предлог одлуке о оснивању „Службе помоћи у кући” при Центру за социјални рад Мало Црниће.

На седници су донете и друге важне одлуке као што је одлука о броју стипендиста и о висини стеипендије у 2014. години. У овој години стипендираће се нових пет успешних студената а општинска стипендија је повећана на 5.000 динара. Донета је одлука о додели средстава за јавно информисање грађана од локалног значаја образоване су комисије за одабир програма и пројеката из области културе, спорта и невладиног сектора и удружења грађана и дата је сагласност на одлуку председника Општине о додели средстава за дотације спортским организацијама. Разматрани су захтеви грађана, предузећа, установа и других органа и организација.

Извор „Реч Народа“

Comments are closed.

Informator o radu
 informator o radu opstine Malo Crnice

informator o radu azuriran 11.7.2014

Protiv bele kuge

KZM na twiteru