„ POZORIŠTE U PALANCI“- UBEDLJIVO OSTVARENJE

             OAP  „Branislav Nušić“ Malo Crniće

 U svetu pozorišta, ništa nije slučajno. Sve se radi prirodno, neusiljeno, nadahnuto i  mukotrpano, na kraju bude  rezultat. Večeras smo prisustvovali uspelom ostvarenju amatera iz Malog Crnića.

OAP „Branislav Nušić“ iz Malog Crnića, večeras odigrlo premijeru pozorišne predstave, „Pozorište u Palanci, “(iliti Majmum i tagičar), autora Radoslava Zlatana Dorića, poznatog dramskog pisca i reditelja iz Beograda, a  u režiji profesionalnog glumca i reditelja Dejana Cicmilovića iz Beograda.  U prepunoj FEDRAS-ovoj  sali, zablistao je uhodan i talentovani pozorišni ansambl amatera iz Malog Crnića. U svom sjajnom nastupu, pokazali su  svu raskoš  svog talenta i bogastvo energije koju su ovog puta doneli na nov i originalan način. Iako zahtevna predstava je odigrana sa velikom ubedljivošću i elanom,  a česti aplauzi su najbolji barometar vrednosti za publiku.

Premijeri  su pored rukovodioca opštine Malo Crniće, na čelu sa prdsednikom opštine Draganom Mitićem, prisustvovali i  brojni gosti iz kultirnih Centara Braničevskog i Podunavskog okruga, kao i predstavnici Amaterskih pozorišta iz Petrovca, Kostolca, Požarevca, V.Plane S. Palanke i Rače.

Organizator predstave je Centar za kulturu opštine Malo Crniće, a producent Opština Malo Crniće.

Organizator kulturnih programa u

Centru za kulturu Malo Crniće

Bebica Milovanović

Comments are closed.

Izaberite pismo
Informator o radu
 informator o radu opstine Malo Crnice

informator o radu azuriran 11.7.2014

KZM na twiteru